Podatki
Biznes
Kalkulatory
6 października 2024
Kredyty mieszkaniowe
sklep Elfin.pl
mapa serwisu
forum
Forum
Inwestycje
Banki
Ubezpieczenia
Emerytury
Podatki
Biznes
Moje finanse
Ogólne
Wszystkie wątki
Regulamin
Rozpocznij nowy wątek
Wątek:
Runtime Error
Autor:
Temat listu:
Treść listu:
------ Wiadomość oryginalna ------- Autor: Elfin Data: 2015-04-13 11:24 > Dzień dobry > W bieżącej edycji programu Jupiter wymaga obecności w systemie platformy Microsoft .NET Framework 3.5. > Piszemy o tym w wymaganiach systemowych na stronie: http://pity.elfin.pl/standard/?id=pity/std//wymagania.html >
> Platforma ta jest natywna dla systemu Windows 7, obecna jest również w systemie Windows 8 (może wymagać uaktywnienia w Panelu Sterowania). Nie jest to już bardzo stara platforma (.NET 1.1) stosowana we wcześniejszych wersjach . Rozwiązaniem problemu może być doinstalowanie .NET 3.5 w starszych systemach lub uaktywnienie w systemie Windows 8. > > > > ------ Wiadomość oryginalna ------- > Autor: Gość portalu: Gość > Data: 2015-04-11 17:50 > > > Wiem, że aplikacja jest bezpłatna, ale skoro już coś Państwo puszczacie w obieg, to wypada w ciągu roku usunąć błąd programu, a nie odsyłać użytkowników co rok do starego .Net > > U mnie też problem występuję. > > Na szczęście na poczcie nie oczekują znaczków sprzed kilku lat aby nadać PIT do US. > > > >
Inwestycje
Podatki
Biznes
Kalkulatory
Kredyty mieszkaniowe
Elfin Mała Firma
Copyright © 2000-2024
Elfin Sp. z o.o.
o nas
|
kontakt
|