Podatki
Biznes
Kalkulatory
1 listopada 2024
Kredyty mieszkaniowe
sklep Elfin.pl
mapa serwisu
forum
Forum
Inwestycje
Banki
Ubezpieczenia
Emerytury
Podatki
Biznes
Moje finanse
Ogólne
Wszystkie wątki
Regulamin
Rozpocznij nowy wątek
Wątek:
Status: 414 Weryfikacja negatywna – błąd w danych autoryzujących
Autor:
Temat listu:
Treść listu:
------ Wiadomość oryginalna ------- Autor: Gość portalu: Krzysztof Data: 2016-03-05 09:56 > Dzień dobry, mam problem z wysyłka deklaracji. Cały czas pojawia mi się błąd: > "Status: 414 Weryfikacja negatywna – błąd w danych autoryzujących (np. błąd w nazwisku, pierwszym imieniu, dacie urodzenia, NIP, numerze PESEL, kwocie przychodu)" > > Od razu dodam, że już chyba 10krotnie sprawdzałem nazwisko, pesel, imię, datę urodzenia, adres, przychód itd. Rozliczam się z żoną, używałem Państwa programu do rozliczenia się też za 2014 rok, tak więc kwotę przychodu biorę stamtąd (swoją oczywiście, pit 37, wariant 20, poz.64). Próbowałem wpisywać z przecinkami, kropkami, bez miejsc po przecinku - nic to nie zmienia. Kwotę potwierdzałem z US, więc z pewnością jest prawidłowa. Problem leży w programie. Jedyne co zauważyłem to to, że w rozliczeniu za 2014 rok data urodzenia jest w arkuszach bez myślników a za 2015 z myślnikami. Natomiast nie można tego edytować, program automatycznie zaciąga te dane z numeru pesel. Mam najnowszą wersję 1.0.4.Proszę o jakąś poradę. Dziękuje.
Inwestycje
Podatki
Biznes
Kalkulatory
Kredyty mieszkaniowe
Elfin Mała Firma
Copyright © 2000-2024
Elfin Sp. z o.o.
o nas
|
kontakt
|